Кава, Мода, Плітки
Дівчата, у мене справжній колапс у шафі перед довгоочікуваною поїздкою на вікенд в Одесу, бо хочеться взяти мінімум речей, але виглядати максимально стильно і на прогулянці біля моря, і ввечері в затишному ресторані. Я просто ненавиджу везти з собою величезні валізи, тому зараз гарячково думаю, як так скомбінувати гардероб, щоб отримати кілька абсолютно різних образів з обмеженої кількості одягу. Дуже хочеться знайти якийсь такий варіант, де верх і низ ідеально пасують один до одного, але при цьому їх можна легко розпарувати і носити окремо, не створюючи враження, що ти ходиш у тому самому щодня.
12 Views

Ця проблема з валізами — просто вічний біль кожної дівчини, але я для себе це питання вирішила раз і назавжди, коли повністю перейшла на готові комплекти, які рятують у будь-яких непередбачуваних ситуаціях. Останнім часом моїм абсолютним фаворитом стали різноманітні
, адже це неймовірно зручний та практичний конструктор для створення десятків різних образів без зайвих зусиль. Зараз дизайнери відійшли від суворих стандартів, тому в каталогах можна знайти просто фантастичні поєднання, де класичні брюки чи спідниці замінюють на мегазручні шорти або бриджі, а як верх виступають легкі топи, блузи, невагомі кардигани чи навіть трикотажні джемпери.